• Log in

Duurzaamheid

We leven in een tijd waar duurzaamheid geen vraag, maar een "must" is. Het is onderdeel van ons dagelijks leven geworden. Daarnaast is ook de grote afhankelijkheid van andere landen soms een gevoelig punt. Op beide punten willen wij als Twist Retail graag onze steen bij dragen.alho
Dat is ook de reden dat wij vrijwel alleen in Nederland geproduceerde artikelen verkopen. Onze focus ligt dan ook voornamelijk op producten van het merk elho. Producten van elho zijn gemaakt van gerecycled plastic en weer volledig recyclebaar. Elho levert kwalitatieve hoogwaardige producten en produceert dit met eigen windenergie. Onze ervaringen met elho zijn dan ook uiterst positief.
De producten van elho zijn gemaakt om een leven lang van te genieten dankzij duurzame kleuren, UV-bescherming en vorstbestendigheid.

Ook Twist Retail onderneemt op een duurzame manier. Sticker hergebruikt - duurzaamDit doen we niet alleen door duurzame producten te verkopen. Ons pand is voorzien van 95 zonnepanelen en onze verzenddozen zijn volledig recyclebaar en FSC gecertificeerd. Daarnaast hergebruiken wij zoveel mogelijk dozen. Hergebruikte dozen zijn bij ons te herkennen aan deze sticker.

Veilig winkelen & betalen
Beoordeeld met een 9.4 op bol.com
Ma-vr vóór 15:00 besteld (za vóór 12:00)
is dezelfde dag verzonden
Meer dan 4000 artikelen op voorraad