• Log in

Veelgestelde vragen

Hier staan de antwoorden van de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op.

info@twistretail.nl

Verzendkosten

Bestellingen van meer dan € 75,00 worden gratis verzonden. In alle andere gevalen zijn de verzendkosten € 6,95. Het is momenteel alleen mogelijk om binnen Nederland te verzenden.

Vervoerder

Onze bestellingen worden via PostNL verzonden.

Levering

Alle bestellingen die op maandag t/m vrijdag vóór 15:00 uur en op zaterdag vóór 12:00 uur binnenkomen, worden diezelfde dag nog verzonden. Uiteraard zijn wij daarna afhankelijk van de vervoerder. Bestellingen op zon- en feestdagen worden de eerstvolgende werkdag verzonden.
Na elke bestelling ontvang je van ons een track & trace code om je pakket te kunnen volgen. Het is momenteel alleen mogelijk om binnen Nederland te verzenden.

Betaalmethoden

Je kunt bij ons betalen door middel van iDeal. Hiervoor maken wij gebruik van de dienst van betaalprovider Mollie.

Klachten

Uiteraard proberen wij er alles aan te doen om tevreden klanten te krijgen en te houden. Mocht je onverhoopt toch een klacht hebben, dan kun je die ons per mail laten weten en gaan wij z.s.m. kijken of en hoe wij de klacht zo goed mogelijk op kunnen lossen. Je krijgt in ieder geval altijd binnen 2 werkdagen een reactie.

Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.
Enkel de kosten voor de retour van jouw thuis naar Twist Retail zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Twist Retail geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht moet je het hieronder staande retouformulier invullen en via info@twistretail.nl naar ons versturen.
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van je retour terugstorten op de rekening (waarmee de order is betaald) mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Klik hier voor het retourformulier

Privacy Beleid

Wij gaan erg zorgvuldig om met je gegevens en slaan niet meer gegevens op dan noodzakelijk. Je kunt hierover alles lezen in ons Privacy Beleid